Blog

Γευτείτε τη Γαλλική Γαστρονομία Δοκιμάστε το γνήσιο Le Foue μόνο από τη Eurofood Ποιότητα Α.Ε.

Η Eurofod Ποιότητα Α.Ε, δεκαετίες τώρα, φέρνει το μοναδικό ζαμπόν «Le Foue» στην ελληνική αγορά, με επίκεντρο τους απαιτητικούς πελάτες με εκλεκτό γούστο και πάθος για το καλό φαγητό.

Τι είναι το «Le Foué»; Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποια εισαγωγή. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1928 από τον Paul Prédault και είναι συνώνυμο του μαγειρεμένου ζαμπόν ανώτερης ποιότητας. Στην Ελλάδα θα το βρείτε αποκλειστικά μέσω της Eurofood Ποιότητα Α.Ε

  • no polyphosphates salts
  • no add of perfumes
  • less 4% fat
  • French Taste

Το ξέρατε ότι....

Το Le Foue είναι ένα μαγειρεμένο γαλλικό ζαμπόν, εξαιρετικής ποιότητας, χωρίς κόκαλα σκεπασμένο με μία λεπτή φλούδα.
Η γεύση του είναι ήπια φυσική και είναι αγαπητή παγκοσμίως.