Γνωρίστε τους οίκους κρεάτων που εισάγουμε

Εκλεκτός μόσχος γάλακτος

Ο ολλανδικός οίκος ESA Foods εδώ και δεκαετίες, παράγει το καλύτερο μοσχαράκι γάλακτος, καθώς και το νεαρό 12μηνο μοσχάρι, τα οποία εξάγει παντού.Τα τελευταία 20 χρόνια, έχει εισχωρήσει στον όμιλο Van Drie Group. Οι έλεγχοι είναι εντατικοί σε κάθε στάδιο παραγωγής, από την επιλογή των μόσχων, τη διατροφή τους, μέχρι και το τελικό προϊόν. Το κρέας της ESA Β.V. έχει αγαπηθεί από διεθνώς αναγνωρισμένους Chef.
#Ολλανδία #μοσχαράκι γάλακτος #Van Drie Group

Η αυθεντία στο χοιρινό

Ο όμιλος VAN ROOI Meat αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους στην παραγωγή και διάθεση χοιρινού κρέατος. Δραστηριοποιείται με επιτυχία στην Ολλανδία για πάνω από 60 χρόνια στο χώρο. Κύριο σύνθημα του ομίλου είναι το ‘from Farm to Fork’, που σημαίνει καλή μεταχείριση των ζώων με χρήση ζωοτροφών υψηλής ποιότητας και απόδοσης. Διαθέτει ένα από τα πλέον υπερσύγχρονα σφαγεία, με εξειδικευμένο προσωπικό και με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.#Ολλανδία #χοιρινό #Van Rooi

Νεαροί μόσχοι η προτίμηση

Ο ολλανδικός οίκος PROVIANDE, ανήκει στον όμιλο Van Rooi. Μία νέα και πολλά υποσχόμενη εταιρεία με εξειδίκευση στην παραγωγή και διάθεση κρέατος από νεαρά μοσχαράκια. Η εταιρεία, επενδύει και στην εκτροφή των μοσχαριών που παράγει, παρεμβαίνοντας στη διατροφή και διαβίωση των ζώων, εξασφαλίζοντας άριστες συνθήκες. Προσφέρει, μεγάλη ποικιλία από κοπές με οστό ή και άνευ οστού σε σύγχρονες συσκευασίες.#Ολλανδία #μοσχαράκι γάλακτος #Proviande # Van Rooi Group

Σαφάρι στο πιάτο σας

Η Ολλανδική εταιρεία Kruijer Foods ξεκίνησε εδώ και περίπου 25 χρόνια, με την εκτροφή και εμπορία στρουθοκάμηλου. Εξειδικεύεται σε μια μεγάλη ποικιλία gourmet κρεάτων, ενώ χαρακτηρίζεται από την τόλμη για καινοτομία και διαφοροποίηση στο χώρο. Δεν χρειάζεται να πάτε σε ένα σαφάρι για να γευτείτε ένα τρυφερό κομμάτι αφρικανικής στρουθοκαμήλου, καναδικού βίσωνα, ελαφιού Ουγγαρίας ή Νέας Ζηλανδίας, σκωτσέζικου φασιανού, είτε μέχρι και μπριζόλα κροκόδειλου. Η επιλογή για όσους έχουν τολμηρό πνεύμα στη γεύση.#Ολλανδία #gourmet κρεατικά #εξωτικά κυνήγια #Kruijer Foods.

Εκλεκτές ράτσες μόσχου

Ο γαλλικός οίκος SOCOPA VIANDES ανήκει στη μεγάλη οικογένεια του Γαλλικού ομίλου BIGGARD. Για πάνω από έξι δεκαετίες εξειδικεύεται στην παραγωγή και επεξεργασία καλού γαλλικού μόσχου. Το συγκριτικό πλεονέκτημά της SOCOPA στην αγορά, είναι το εξαιρετικής ποιότητας κρέας που προέρχεται από τις ιδιαίτερα αναγνωρισμένες και επώνυμες ράτσες ζώων της περιοχής που εκτρέφονται με τη μοναδική χλωρίδα ανάμεσα, σε ένα απείρου κάλλους φυσικό περιβάλλον της περιοχής Loire και Poitou-Charentes.#Γαλλία # μοσχάρι # επώνυμες ράτσες μόσχου # Socopa

Μαύρος χοίρος ..η απόλαυση

O «μαέστρος» στην παραγωγή και διάθεση γνήσιου Ιβηρικού χοίρου, είναι η Cesar Nieto. Πρόκειται, για την καλύτερη εταιρεία στο χώρο. Τα Iberico (μαύροι χοίροι) της περιοχής Guijuelo της Ισπανίας, φέρουν το όνομα και τη χάρη του αυθεντικού κρέατος της κατηγορίας μαύρου χοίρου. Ένα κρέας που προσδίδει ικανοποίηση και στον πιο απαιτητικό ουρανίσκο λόγω της διατροφής των χοίρων με βελανίδια. Σε αυτά οφείλεται και η εξαιρετική γεύση, καθώς και η πλούσια περιεκτικότητα σε Ω3 λιπαρά οξέα. Τα προϊόντα της Cesar Nieto κοσμούν τα μενού στα πιο διάσημα εστιατόρια στον κόσμο.#Ισπανία #μαύρος χοίρος #Iberico